Åre,Sestriere,Kranjska Gora

Hade en härlig tid i Åre. Tiden gick snabbt och nu är jag nere på touren igen.Vi åkte fritt. Tro de eller ej så bjöd Åre i stor del på sol, de bjöd också på många minusgrader och kalla fötter.

Vi spelade spel i stugan.

Mattias hann också med en krasch då han hade lite höga tankar om sin hoppform. Han  var duktig men landade lite oväntat och fick några skrapsår i facet.

Som vanligt hade jag det superhärligt i Åre. Åt fantastiskt god mat, tränade lite fys och tog det faktiskt relativt lugnt. Är laddad med energi inför vad som komma skall.

Har nu varit i Sestriere och tävlat Europacup. Har inte direkt gått som jag önskat men känner mig ändå positiv. Storslalomen tänker jag lägga åt sidan ett tag. Den fungerar helt enkelt inte just nu. Slalomen däremot är jag rätt nöjd med. Åkningen var inte speciellt bra men slutade ändå på en 5:e plats 70 hundradelar efter vinnaren Michelle Gisin som visat fin form på slutet.

Häromdagen körde vi 8 timmar mot Kranjska gora där nästa slalomrace skall gå av stapeln.Igår snöade det över en meter.Jag försökte mig på lite puderåkning. Snön var tyvärr både blöt och tung så min entusiasm sjönk något efter åk 1.Idag har det övergått i regn.Storslalomen blev inställd. Imorgon är de slalom. Ska bli kul, jag är laddad!! 🙂