Lienz

Jag har ätit fruktade mängder snask under jul. Det var en härlig tid. Jag känner mig redo för touren igen. Jag önska lite att Yra kunde delta annars känns allt toppen.Nu är jag i Lienz. Vi kom under gårdagen. Det hade kommit ungefär 3 dm blötsnö under kvällen och snöregnet smattrade härligt på rutan under bilfärden mot Lienz. De kändes iallafall lite mera jul än vad de gjorde hemma i Rättvik. Där kunde man springa på spåren precis som under sommaren. Träden var gröna och gräset växte.

Idag åkte vi 3 friåk. Det var blötsnö och inga banor satts upp. Känslan var medel men nu när vi var påväg hem från middagen hade det övergått till minusgrader så imorgon kommer det säkerligen vara superbra!

Jag ska köra GS:en imorgon vilket känns superkul. Jag kommer starta med nummer 55, Mamma är här också vilket känns härligt. Ja sa till henne innan att någon regnrock absolut inte skulle komma till användning. Jag hoppas jag har rätt.

JAJA Nu kör vi!