Rättvik

Tänkte att jag skulle lägga upp ett filmklipp, var längesedan plus att jag inte har några bra bilder att bjuda på då min mobil fortfarande inte kommit.

Jag har varit hemma nu i ett par dagar. Mesta tiden har ägnats åt Yra men även mormor och morfar. Allt är sig likt. Jag har ätit lunch hos mormor. Hon är en mycket god kock. Det enda lite tråkiga är att jag får samma mängd mat på tallriken idag som när jag gick i fyran femman. Två små kokta potatisar och 4 fläskremsor och en klick sås. Absolut toppklass men kompliteringsmål direkt man kommer hem igen är ett faktum.

Funäsdalen var fint. Snön föll och vinden var på sin plats men jag älskar att vara i Sverige och träna. Lite trist inför tävlingarna att vädret slog om så pass för underlaget gick från super till en liten mjukare touch men de var ändå helt okej. Min åkning gick också från rätt kass till bättre och bättre. Imorgon åker jag mot Östersund för att träna i Vemdalen under torsdagen. Sedan bär det av upp mot Åre över helgen innan jag åker ner mot Italien och sista touren innan jul! Ska bli kuul!!