Umeå

Fortfarande mobillös,fortfarande sjukt härligt. Lite jobbigt då jag är svår att få tag i och beroende av en väns väckarklocka. Men annars nöjd.

Är just nu i Umeå. Har varit här sedan i fredags och gjort dessa ångestfyllda fystester. Resultatet var blandat.En del rekord och en del inte nära.I de stora hela såhär i efterhand när jag blickar tillbaka på de tre massiva dagarna rätt nöjd. Hade hoppats kräma ute lite mer i vissa övningar men inte hela världen.Testade många nya tester i dagarna vilket har varit spännande och lite kul med omväxling.

En spya producerades, efter kassehoppen. De hela gick ut på att göra så många hopp man kunde upp och ner på en box under 90 sekunder.Låter mesigt men var fruktat.Många fall och nära fall pga trötta ben sågs och för åskådarna tror jag att det var ett rent nöje att se.

Inga bilder kommer de bjudas på denna gång men jag har tagit med mig mammas lilla röda kamera som hon påstår vara av toppklass så ska försöka bli bättre framöver. Imorgon åker vi vidare mot Mölltal och skidåkning igen.Ska bli härligt!!