Jag har damp. Lite på min mamma,lite på Bo men absolut mest på min bror. Inget på Yra. Att bo hemma är ingen lätt match. Olika viljor,olika vardagsnjutningar och absolut olika ljudvolymer. Erik röjer,smaskar,pratar i fruktat hög volym och behandlar Yra som sin flickvän.Erik tycker jag får utbrott för ingenting men han förstår inte ordet, GÅ som sedan blir DRA som sedan utvecklas till GÅ FÖR I HELVETE. Jag kan erkänna att jag tänder till en aning för snabbt men jag har en tendens att gå från 0 till 100.

Igår hade Bo skruvat ihop en ny garderob till mig. Jag skulle själv skruva i hyllplanen så de hamnade där jag ville. De gick ok till en början. Jag upptäckte sedan att jag vänt hyllplanen åt fel håll så det var brunt utåt istället för vitt och många plan var snea. Irritationen blev riktad mot Bo som egentligen inte hade med saken att göra. De tog mig hur som 2 timmar innan hyllan såg ok ut. Den ser fortfarande inte alls bra ut då mellanrummen mellan hyllplanen är helt olika. Men så får de se ut,ingen mer tid till hyllan.

Erik är dock en mycket bra träningsvän och kul men nu har bägaren svämmat över för lilla Anna och då är hon ej lätthanterlig.Yra är lättsam. Hon är en bra vän i löparspåret och säger inte emot.

Nu ska jag ut i svampskogen innan jag och min bror ska bege oss mot gymet. Där brukar vi vara vänner, YES