Saas Fee

Min mobil är trasig. Den går inte att ladda. Hur jag än försöker sätta i laddaren finns ingen tendens till återuppståndelse.Jag har inga problem att leva utan min mobil men jag måste medge att den är rätt bra att ha.Men nu vet ni att om ni försöker nå mig är det för tillfället lönlöst. Jag skyller också min rätt dåligt uppdaterande blogg på mobilen för jag bloggar alltid via den och har glömt bort både lösenord och användarnamn om ja ska blogga via datorn. Men nu är jag back on track.

Saas fee var utsatt av både vind och snö och vi fick tre inställda dagar.Hotelldöden och rastlösheten kändes nära men med både fys och lek passerade även dessa dagar förbi.

Första dagen hade Matte och Calle knåpat ihop en tävling. Jag var ilag med Maria,Sara och Lisa. Hela tävlingen bestod av 3 olika moment. Kasta olika slags bollar och räkna antal, en Quiz och de hela avslutades med 6 olika meningar som man skulle presentera iform av 6 olika bilder.En av meningarna var ”hur kunde de där bli så inihelvete bra”medan en annan var ”får man verkligen göra så”?Jag skulle vilja visa bilder men de får vänta.Dom är lite väl grova och känns inte helt rätt att vissa allmänheten ännu. Maria var chockad över vår fantasi när det gällde bilderna och gömde sig lite lätt i bakgrunden under vissa fotniningar.

En annan eftermiddag begav vi oss ut på hike. Vi hittade högst uppe på berget 10 grisar. Jag har aldrig riktigt fattat fäste för just grisar men har alldeles ändrat uppfattning om dessa djur. Dom var både keliga och kramgoa och jag vill absolut ha grisar när jag blir äldre.

Vi fick iallafall ut 3 skiddagar i Saas Fee. Underlaget var inte det bästa under dessa dagar med både rull och bristande snö men positionen,linjen och tålamodet sats verkligen på prov. Man kan inte alltid ha sol,stenhårt och fantastiska dagar  så jag är ändå rätt nöjd med lägret. Nu är det knappt en veckas tid hemma innan jag åker upp mot Umeå för fystest och sedan vidare mot Mölltal ännu ett läger.