Zermatt

Har haft fina dagar i Zermatt.Jag har åkt fart.Har inte direkt brillierat men kände mig ändå rätt tuff i backen och tränarna sa att det inte såg så dåligt ut.På kvällen kollade jag video.Inte alls lika nöjd längre.Såg rätt fegt ut och liknade lite en fågel.Kompakt var jag iallafall inte.
Hur som var det riktigt kul att åka fart faktiskt.Blir nog inget grenbyte men absolut kul.

image

image

image

image

image

Idag avslutade vi Zermattcampet med Gs.Kände mig något mer mäktig och hade mer kontroll över de kortare skidorna.Fick en härlig känsla och är laddad för några teknikdagar i Saas fee.

image

image

image

Jag och Sara var på hike en dag.Kajsa och Lisa hängde på ett tag men blev förbannade på mina långa ben och vände.De är sjukt fin att hika här.

Anlände precis till Saas Fee.Nu ska vi bege oss ut och äta en god middag och imorgon har vi vilodag innan vi kör på igen:)