Rättvik

Har varit hemma en vecka.Är nu påväg ner mot Zermatt för ännu ett läger. Ska åka lite fart i dagarna och börjar väl redan bli lite smått nervös inför vad som komma skall.Är inte nå vidare förtjust i fart men brukar i och för sig inte få upp allt för höga hastigheter då båda innerkanterna brukar skorra och så kan jag inte påstå att jag tar allt för stora risker. Har haft Fillan på besök i veckan.Har vart supermysigt.Vi har tränat,plockat svamp,gått härliga höstpromenader och tagit ikapp lite missad tid. Hon var som alltid i fin form.

image

image

image

Igår åkte jag mot Stockholm.Träffade Mattias över dagen och vi bestämde oss för att göra grönan.Jag kommer aldrig i mitt liv sätta min fot där igen.Förutom att jag var helt skräckslagen lämnade jag ifrån mig 3 spyor på toaletten.Sedan var de roliga över.Utan middag och popcorn gav vi oss därifrån.Idag känner jag mig fortfarande överkörd.Smått yr och salivrik.

image

Hoppas på bra väder och härliga dagar i Zermatt.