Sm

Sm veckan är slut.
Den började i Åre.Jag bodde hos min kära vän Evelina.En sjukt obrydd och spontan donna.Hon agerade hopptränare i Bräcke där jag både körde en japan och en spredd,yee.
Mina moves var rätt oslipade.
Hon agerade sedan coach under SG tävlingen.Hon var mer en mental coach och körde olika andningsmetoder med mig.Vi satsade på en topp 10 placering då de var ungefär 20 startande och min ranking låg kring 10.
Jag startade ok.Inte bra men helt allright.Mellantiden var också okej,jag tog mig igenom alla hopp.Problemet var bara att jag hoppade åt fel håll på målhoppet så jag missade sista porten.Men min rädsla övervanns. Min coach var nöjd över min insats.

image

image

image

image

Efter farten bar det av mot Funäsdalen där tekniken skulle avgöras.Vädret var fantastiskt och likaså underlaget.
Man kände sig som en kung på friåkningen och även i banan.
Gs prestationen är jag missnöjd med.Jag kände mig bra,var långsam.Fan!

image

image

image

image

image

image

I slalomen tog jag brons efter ett bra andra åk och ett mindre bra första.Det var härligt.

Familjen varit på plats.Jag och min broder har haft våra duster men väldigt kul att han varit med och kommit med tips.Mamma har också varit med och stoppat i en mat och servat en till max.Skönt och härligt att ha dom med.
Sedan har jag fått tillbringat några nätter och dagar med min kära Yra.Hennes andning lite för hög men det tog jag med glädje:)