Säsongen i Europa är över.Mitt år har inte varit vad jag hoppats på.Ganska kasst eller iallafall för mycket urkörningar.Vissa resultat sjukt bra men hade hoppats på mer. Nu väntar Sm.Ska bli kul.Det börjar med fart.Bestämde mig för att skippa störtloppet.Vore kanske kul men varje gång ja tänker störtlopp i Åre tänker jag på alla ärliga ord min bror beskrivit min åkning med,Ottos utskällningar när jag bromsat innan hoppen och mina sista platser i mål. Mina fartskidor har inte varit på snö i år.Tror dom är långsamma.Ska låna ett par av Kajsa.Imorgon ska ja träna att hoppa med min vän Evelina.

image

image

image

image

image

image

Säsongens sista tävling i Europa avslutades två portar ifrån mål i första åket.Klantigt.Jag är fortfarande irriterad på mig själv. I lördags var det Tessans sista tävling.Känns tråkigt.Kommer sakna våra fyspass tillsammans under somrarna.Kommer säkert träna tillsammans en del men tror inte hon kommer röja frivändning och benböj på max.Kommer även sakna hennes ärlighet.Hon berättar alltid för mig om jag ser konstig ut eller om jag inte noppat ögonbrynen rätt. Har varit skönt att ha haft min klubbis med.Hon har fått besvara en del frågor men också fått tagit del av mina utbrott. Även förståelsen i hundpratet.

image

Men fortfarande Sm och ski funtastic kvar.Vi måste vinna lagguld.Ye!!