Igår var jag uttråkad.Jag försökte förbrilt komma på någon aktivitet men de längsta jag kom var gossip girl tillsammans med en påskhare som jag tryckte på två minuter. Annars har mina tyskakunskaper blivit uppmärksammade.Jag fick beröm av en tysk i liften.Jag använder mig ofta av samma fras i inledningen på konversationer.Ich kann einbisschen deutsch sprechen aber nicht so viel.Man låter redan då rätt okej.

image

image

Jag saknar Kajsa här.Hon lämnade mig under gårdagen.Jag tänkte på henne idag när jag tappade bort min deo och verkligen kände att den var nödvändig för alla i min närhets bästa.Jag röjde upp hela väskan,hittade den ej.
Jag bor med Maria.Det är kul,man ser vilken sida av rummet som är hennes.Där är allt lite mer i ordning och hon har ett mer strukturerad liv.

image

image

image

image

Jag trodde Gs formen hade kommit.Tydligen inte helt.Övre delen var inte kass men resterande delar var inte bra.Trist,jag gick rakt på vilket inte är en ovanlighet i min gs åkning.
Slalomen var okej.Första åket var stabilt.Tränarna var chockade över min stabila possition.Andra åket kändes possitionen dessto mer bak igen.
Resultatet ändå ok.Men man vill alltid mer.

Det regnar utanför fönstret nu vilket det har gjort de senaste kvällarna men det har fryst på under nätterna så underlaget har varit kanon.Vi har tränat idag och ska även utföra ett pass imorgon innan vi beger oss mot finalen i Lenzerheide.
Minnerna därifrån är en 62:a plats i Europa cup Gs.63 i mål,Eklund var 63:a denna gång.Detta var dock för 5 år sedan.Kollade klippet idag och åkningen var minst sagt passiv.Backen kändes då dödligt brant.Ska bli spännande att se om uppfattningen av backen är densamma.

image