Idag har jag verkligen fått uppleva allt vad en skiddag kan erbjuda. Det började med 18 sekundmeter och regn som resulterades i inställt. Alla blev less och började planera vad dagens fys skulle bestå av. Vi begav oss till gymmet och brände av ett pass innan lunch.

Under lunchen fick vi ett samtal om att de kunde öppna backen då vinden hade avtagit så vi drog upp direkt.
Det var till en början spöregn som övergick i regn plus storm, det sprack sedan upp till blå himmel som efter fem minuter var snöstorm och sedan avslutades dagen med moln och duggregn. Underlaget var också de mycket speciellt. Vi trodde att saltet skulle bita dödsbra eftersom de var så pass blött i snön, men så var tyvärr inte fallet. Någon sväng var bra kom in i rytmen,rytmen förstördes senare av ett djupt hål där nästa sväng var vatten som övergick i bäck till flod. Det splachade vatten upp på glasögonen,låren ända upp på magen. Man var dyngsur.
Men vi kämpade på och var ändå väldigt lyckliga att vi fick stå på skidorna idag och inte behöva ruttna en dag till nere på hotellet.

Imorgon är sista skiddagen här på Juvass,sedan bär det för min del av mot Östersund där jag och Ylven ska flytta in i vår nya lya.
Även sista lägret här på Juvass för iår. Känns inte allt för sorgligt!